Kurser

V.I.N.D.E.R af dit eget liv!

Kender du det:

  • At du pleaser andre lidt for meget
  • At du altid lige hjælper andre før dig selv
  • At du er bange for at fylde for meget
  • At du har svært ved at sige fra
  • At du måske har svært ved at mærke dig selv
  • At du har svært ved at acceptere alle dine følelser
  • At du ikke fortjener at få dine drømme opfyldt
  • At dit liv bare føles som den samme trummerum
  • At du ikke rigtig lever det liv, du vil eller ønsker dig

På dette onlinekursusforløb lærer du, hvor vigtig du er i – og for – dit eget liv. Du lærer at forstå og ændre det, der begrænser dig i at kunne bruge dig selv og dine potentialer og ressourcer fuldt ud. Du lærer dine egne styrker at kende, så du ikke længere lader dig begrænse i at opnå de mål, du har sat dig, og de drømme du har.

Du lærer at komme i kontakt med dig selv og dine følelser på flere forskellige niveauer. Du lærer at stå op for dig selv og være mere tro mod dig selv og det du gerne vil have ud af dit liv.

Kursusforløb:
6 ugers online undervisning & ugentligt Zoom-fælleskald til spørgsmål & sparring.

Du får adgang til et nyt modul med undervisning hver onsdag morgen, hvortil der findes øvelser og opgaver, som du kan lave fra gang til gang. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvornår du vælger at se modulet, du kan se det, når som helst det passer ind i din kalender (du får det bare til rådighed hver onsdag, så du har det en uge før fælleskaldet).

Hver tirsdag aften er der en times fælleskald via ZOOM, hvor du kan stille spørgsmål og tale om, det du har behov for omkring ugens modul.

Derudover bliver du medlem i et fælles lukket Facebook grupperum, hvor du kan sparre og dele dine tanker og ideer med de andre på holdet. Her kan du også stille spørgsmål, som både psykoterapeut Metea Normann og de andre deltagere kan svare på.

Kurset er opbygget over følgende seks moduler:


Tidligere online deltager har udtalt:

”Det var dejligt, at man kunne gense modulerne igen og igen. Det er en super god måde at gøre det på. Super god stemme du har, og god længde af modulerne, og tilpas mængde af lektioner og opgaver. Det er fedt at det er over zoom, så man ikke skal bruge tid til at transportere sig over til et fysisk mødested. Det gør nemlig, at det er lettere at få prioriteret. Derudover er tidsrammen for fælleskaldet helt perfekt.”

Kvindelig studerende 25 år

Kursusstart

Skriv og hør hvornår næste hold starter

Pris

Kr. 4.996,00 inkl. Moms
NB. Der er mulighed for ratebetaling, skriv til os og hør hvordan.

Du har også mulighed for at tage kurset Direkte uden fælleskald, dette kan du gøre for kr. 2.995,-

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på metea@netterapeuten.dk