Krop

Kostvejledning

Træt af at gå på kur? Lad os finde en løsning, der holder! Som din personlige vejleder vil jeg sammen med dig finde ud af, hvordan netop du får nye gode vaner sammen med din krop. Det er en ændring af dit syn på din krop og din holdning til, hvilket liv, du vil leve med din krop.

Et kostvejledningsforløb med mig kan stå alene – eller du kan få et skræddersyet forløb, hvor vi arbejder med kost evt. i samspil med motion og massage – alt sammen tilpasset lige præcis dig.

Du har en krop – hold af den!
Uanset hvilket forløb, du har lyst til at tage fat på, så handler det først og fremmest om dit udgangspunkt: Hvordan du holder af dig – som du er. Du kan nemlig ikke skælde din krop ud og samtidig forvente trivsel og positive forandringer. Så dér starter vi.

Med mig som din sparringspartner finder vi ud af, hvad der fylder og begrænser dig – og så har du allerede taget det første vigtige skridt mod den forandring, du søger.

Rigtig kost – bedre søvn – mere overskud
Du vil opleve, at du med mig ved din side har en vedholdende og kreativ støtte til at finde de løsninger, der harmonerer med dig, dine ønsker og din energi. Og efterhånden som ’det nye’ ligeså stille bliver til ’det gør jeg bare’, så vil du opleve, at du sover bedre, får mere energi, overskud og glæde ved hverdagen.

Motivation og livsstrategi
Mit fokus er i høj grad på at finde frem til dét, der motiverer netop dig og afklare, hvordan du får succes med dine nye livsstrategier – vi er alle forskellige og der findes selvfølgelig en løsning til netop dig! Jeg ser grundlæggende mig selv som en motivationsstøtte for dig – omsorgsfuldt og nysgerrigt, men du vil også opleve mig målrettet, kontant og ligefrem, når dét behøves.

– og så vil jeg elske at juble med dig, efterhånden som du vinder dine sejre!