Krop

Coaching med Karina Skovgaard

Midt i livet – og hvad så?
Har du en oplevelse af ligesom at sidde fast i livet uden helt at kunne finde ud af, hvorfor eller hvorhen, du vil? Føler du livet er blevet et “hamsterhjul” med det samme hver dag? Mangler du udfordringer, glæde eller spænding? Er du nysgerrig efter at blive klogere på dig selv, dine drømme og visioner og hvad du vil videre i dit liv? Eller måske har du lyst til mere viden om sund kost og motion og søger en forandring i forhold til din livsstil, – eller måske vil du… ?

Et coachingforløb er som oftest en spændende og udviklende proces, som tit udspringer af et ønske om en decideret livsforandring – at nu er det tid til, at der skal ske noget helt andet og nyt. Som coach for dig guider jeg dig til din egen vej i et positivt samspil med dig selv – og du og jeg indgår i et motiverende samarbejde.
Jeg kommer ikke med svar til dig på, hvad du skal gøre, eller hvor du skal bevæge dig hen. For du har formentlig svarene allerede – men jeg kan hjælpe dig til at spørge ind til det, du leder efter – til at blive mere afklaret og finde frem til svarene og den nye sti, du skal videre af.