Om os

Udtalelser

8 ugers mindfulness kursus

Jeg synes alle bør gå på sådan et kursus. Jeg har fået rigtig mange værktøjer, så jeg kan håndtere forskellige situationer. Jeg har lært så mange ting, bl.a. at flytte fokus og håndtere mine tanker. Jeg er meget mere energifyldt og glad i min hverdag nu.

Mette Lauridsen 25 år, studerende

Mindfulnesskurset har introduceret mig for metoder til at håndtere negative oplevelser og følelser. Samtidig har det givet mig bevidsthed om de positive ting, der ligger lige for. Kurset har været en øjenåbner. Jeg synes det var dygtige undervisere med stor faglighed og rig erfaring i arbejde med mennesker og mindfulness.

Synne 38 år, sociolog

Jeg er blevet bedre til at håndtere de svære øjeblikke/ting i livet og er blevet mere bevidst og nærværende i nuet med en accepterende, venlig og ikke dømmende holdning til mig selv og andre og det, der er her og nu. Forløbet har givet mig mere livsglæde og har mindet mig om, at man kan nå alt, hvis man giver slip og evner at lade sig navigere med det nuværende øjeblik. Mindfulness forløbet hos Metea og Karina har bestemt været den bedste investering i mig selv i 2018. Jeg anbefaler varmt deres forløb. Du bliver mødt af to skønne mennesker med fagligheden på plads. De byder dig velkommen med et stort smil på læberne, empati og forståelse af hvem du er og for hvad du ønsker at opnå. En uforglemmelig oplevelse som har beriget mit liv.

Juliana J.,  42 år, selvstændig

Mindfulness kurset gav mig mere ro og overskud. Jeg har slet ikke oplevet panik tanker eller angst efter jeg har deltaget på kurset. Jeg er blevet mere overbærende over for mig selv og andre. Jeg er ikke længere opfarende eller irriteret. Jeg ryster det af mig. Jeg er blevet mere positiv og kan se de gode ting i mit liv. Jeg har fået meget mere ro, og er blevet glad og smilende.

Bettinna F., 55 år, Fotograf

Jeg kan varmt anbefale et mindfulness kursus. Metea er engageret og giver gode værktøjer og løft til at håndtere “nuet” konstruktivt. Uanset hvor du er i livet og uanset, hvad du kæmper med, kan mindfulness være med til at gøre en forskel og jeg kan derfor kun anbefale at prøve.

Jeanette L. Jørgensen, 52 år

Jeg har fået rigtig meget ud af at lære at flytte mit fokus samtidig med at jeg bruger men vejrtrækning. Det er nemt at omsætte i min travle hverdag, som alenemor til to. Det har været godt at lære at acceptere forskellige situationer i mit liv, som holdt mig nede før hen. Det var en dejlig oplevelse at være på mindfulness kursus, både med undervisningen og de andre på holdet.

Kobra Rezayi, 36 år, Studerende

På dette mindfulness kursus fik jeg rusket op i nogle grundbegreber, om hvordan jeg tænker og hvordan jeg efterfølgende konkluderer. Samtidig har jeg oplevet fremgang i min evne til at falde i søvn, mens jeg gik på kurset.

Marianne R. Andersen, 53 år, Grafonom

Udtalelser fra: Intro til Mindfulness

Rigtig god indføring i mindfulness, som uanset hvor vi er henne i tilværelsen kan styrke vores livskvalitet og oplevelse af at være tilstede i vores liv - fremfor at livet bare styrter forbi os. Få en smagsprøve med denne her 3-timers intro.

Nina Middelboe, 43 år, Programleder.

Et meget berigende, nærværende og intenst kursus. På bare 3 timer fik vi deltagere endelig de redskaber der skal til, for at kunne praktisere mindfulness i et tæt pakket hverdagsliv. Teorien blev præsenteret som enkel og nem at lægge ind som en grundtanke i vores liv, til hverdag og relationer til andre mennesker. Kurset og emnet emmer af ro, selvindsigt og som en vej mod et sind i fred. I et samfund som er så fortravlet og stræbsomt, burde mindfulness være noget vi alle lærer at praktiserer! Dette kursus kan varmt anbefales!

Line Dahl Meier, 43 år, Sygeplejerske

Super spændende at være med på intro til Mindfulness. Jeg blev bl.a. opmærksom på nogle mønstre jeg har, som ikke altid er lige hensigtsmæssige.

Marianne R. Andersen, 52 år. Grafonom

Intro til mindfulness gav mig et rigtig godt indblik i, hvad mindfulness er og hvordan det kan bruges. Jeg gik fra kurset fuld af energi og med værktøjer, så jeg så småt kunne gå i gang med det samme – og lyst til at lære meget mere.

Sussanne Hammer-Jacobsen, 52 år, Ledelseskoordinator

Tidligere klienter har udtalt

Metea er yderst kompetent og professionel. Hun er samtidig meget empatisk. Hun hjalp mig til at erkende, at jeg havde stress, og gav mig redskaber til, at komme ovenpå igen. Jeg vil klart anbefale hende til andre.

Kvinde, 44 år, Projektleder

Terapien hjalp mig med at forstå og acceptere mig selv og mine mønstre, og gav mig nogle redskaber til, at arbejde videre med. Det var hårdt, men utrolig givende og jeg er glad for, jeg startede i terapi da jeg gjorde.

Kvinde, 35 år, sygeplejerske

Fantastisk åbenhed og problemløsning. Fik en rigtig god værktøjskasse at arbejde videre med.

Mand, 56 år, erhvervsleder

Professionel kyndig og saglig terapeutisk guidning. Man kunne mærke, at Metea trak på flere forskellige psykologiske retninger - bl.a. NLP, som indeholder mange gode elementer.

Kvinde, 51 år, selvstændig