Kurser

E.N.E.R.G.I til kvinder der tænker for meget!

Kender du det:

  • At du altid lige skal analysere alting
  • At du ikke kan slippe det, der skete i går
  • At du hader/frygter at lave fejl
  • At du kører den samme episode om og om igen inde i dit hoved
  • At du har svært ved at slippe tankerne, hvis du gjorde noget forkert
  • At du tror du har gjort noget hvis kæresten/veninden/chefen er sur
  • At du lige skal finde ud af, hvad du skulle have sagt i stedet for det, du sagde

På kurset lærer du at forstå og ændre de bagvedliggende grunde og mønstre, der ligger bag alle dine tanker. Du lærer at komme i kontakt med dig selv på flere forskellige niveauer, så du kan gøre dig fri fra overtænkning og overansvar. Du vil få værktøjer og metoder til at få mere energi og selvaccept, så du kan bruge dig selv og dine potentialer bedst muligt i dit liv.


Kursusforløb

6 ugers online undervisning & 1 times ugentlige fælleskald til spørgsmål & sparing.

Du får adgang til et modul hver lørdag morgen, hvortil der findes øvelser og opgaver, som du skal lave fra gang til gang (Du bestemmer selv hvornår du vælger at se modulet, men du har det til rådighed hver lørdag morgen).

Hver onsdag er der en times fælleskald via ZOOM, hvor du kan stille spørgsmål og tale om, det du har behov for omkring ugens modul.

Derudover bliver du medlem i et fælles lukket Facebook grupperum, hvor du kan spare og dele dine tanker og ideer med de andre på holdet. Her kan du også stille spørgsmål, som både psykoterapeut Metea Normann og de andre deltager kan svare på. De fleste deltagere er meget glade for dette digitale fællesskab og denne sparingsmulighed. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Metea Normann på metea@netterapeuten.dk


Kurset er opbygget af følgende seks moduler:

Tidligere kursister har bl.a. udtalt:

"Kurset: Energi til kvinder der tænker for meget gav en god portion reel viden og praktiske øvelser, der er til at bruge med det samme ved en bevidst indsats. Jeg er glad for at have fået fokus igen på Værensmodus, hvilket giver en mere afslappet og sansebaseret holdning til livet."

Lillian Sirak

"Jeg elsker jo stadig 13-skalaen, så kurset ENERGI til kvinder der tænker for meget får 13 (med pil opad). Jeg syntes det har været perfekt, at det har været online. Metea er rigtig god til at sætte tingene i perspektiv, gode slides og svære opgaver, men nyttige og gode 🙂 Jeg er nu blevet mere bevidst omkring det at overtænke og har fået brugbare redskaber til at håndtere det og ikke bare lade det flyde."

Evy Suurballe Jeppes

Kursusstart

Skriv og hør hvornår næste hold starter

Pris

Kr. 4.996,00 inkl. Moms

NB. Der er mulighed for ratebetaling, skriv til os og hør hvordan.

Du har også mulighed for at tage kurset Direkte uden fælleskald, dette kan du gøre for kr. 2.995,-

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på metea@netterapeuten.