Om os

Metea Normanns historie

Om… Metea Normann

Mit fulde navn er Mette-Metea Normann, født i 1966.
Jeg startede mit arbejdsliv med at  uddanne mig og arbejde som bankrådgiver.  I 1995 begyndte jeg at læse til Psykoterapeut og Coach.

Jeg gik så selvstændig  i 1999 og har sideløbende også uddannet mig til Mindfulness instruktør og taget en Bachelor i Sociologi, som jeg kombinere med min terapeutiske viden. I 2000 stiftede og lancerede jeg, som den første i Danmark, et online terapi site – netterapeuten.dk. Dengang sad vi 16 terapeuter online 12 timer i døgnet, klar til at rådgive her og nu.

I dag udfører jeg mentoropgaver, online kurser og 1-1 terapisessioner live og online.

Passion – Livsglæde – Givende

Jeg blev født med en hjertefejl, der dengang ikke kunne opereres, så jeg er vokset op med mange begrænsninger på det fysiske niveau. Hvilket gjorde at jeg i stedet udviklede mine sociale, åndelige og kommunikative forståelse og færdigheder i en meget tidlig alder. Hvilket i dag også er min store passion og det som jeg lever af.

Min passion er at arbejde med mennesker der vil udforske og udvikle sig selv. Få skabt det liv de ønsker at leve, uden at være styret/begrænset af indre og ydre begrænsninger – Livsglæde kommer indefra, når vi ”tør” rumme og accepterer alt det der er på både godt og ondt. Det er en livslang rejse. Der både er livsbekræftende og givende når først man er i gang, og får lært at leve og accepterer nuet.

Livet skal leves – ikke bare overleves

Meteas motto

De sidste 20 år har jeg arbejdet som psykoterapeut, og igennem de seneste 5-7 år også som mindfulness instruktør og mentor for langtidskontanthjælpsmodtagere.

I mit arbejde har jeg udviklet en helhedsorienteres forandrings- og arbejdes model ”Lev livet O.P.T.I.M.A.L.T”, som jeg arbejder ud fra, når jeg på sidelinjen hjælper mennesker med at opnå netop det liv de ønsker sig at leve.

At vælge sig selv til – og skabe det liv man ønsker

Efter flere drastiske begivenheder i mit liv med svær kritisk sygdom og personlige tab og kriser, har jeg oplevet at stå ved en skillevej mange gange: På den ene side – den genkendelige, gammelkendte og mest oplagte vej – Blive ved med at køre på autopilot og forblive små utilfreds både med mig selv og livet, fordi det ikke rigtig var mig der bestemte eller sad bag rettet. Eller på den anden side at stå over for valget at prøve at komme fri af min ’indre begrænsninger’ og måder at opfatte mig selv på, og skabe dét liv som jeg rigtig gerne ville leve – En helt ny, ukendt og udfordrende vej, men med udsigt til at leve livet optimalt med indre livsglæde.

Jeg valgte den sidste og kan ærligt sige, at det er en rejse som jeg aldrig har fortrudt at rejse på. Dette til trods for, at rejsen til tide har været meget ensom. Jeg synes til hver en tid, at det er bedre at føle sig ensom alene ende at føle sig ensom sammen med andre!

Hvis du står ved samme korsvej, kan jeg også at støtte og hjælpe dig med at tage ”vejen mindst vandret og rejst på” Så kontakt mig endelig, hvis du vil ringes op, og vi kan tage en kort uforpligtende snak om hvordan.

Meteas Curriculum vitae

 • Exam. Psykoterapeut v/ Ole Vadum Dahl ID, selvstændig praksis siden år 2000
 • Mindfulness instruktør fra At Work skolen – Frederiksberg
 • Ba. Sociologi fra Københavns universitet
 • §54 støtteperson, PS-foreningens uddannelse
 • Kognitiv mentorkursus hos Wattargruppen
 • 1. årsprøve DSH-København
 • Ekspert rådgiver på Sky Radio
 • Coach uddannet – Human Touch v/ Johnny Vasant
 • DBM® konsulent uddannet – v/ John McWhirter, Sensory Systems
 • NLP – kommunikation og formidling – Dansk NLP Inst.
 • Uddannet bankrådgiver Jyske bank, 10 års erfaring